Jobba med oss!

Vi är på en tillväxtresa och söker därför fler kollegor som vill vara med och växa tillsammans med oss

Moreco är ett IT-tjänsteföretag som skapar lösningar för företag som löser miljö- och säkerhetsutmaningar som uppkommer vid avveckling av gammal IT-utrustning. Etablerade i Stockholm 2005 med idén att återanvändning är den enda verkliga hållbara återvinningen, 97% av all utrustning som samlats in av Moreco återanvänds.

Vi levererar våra tjänster till fler än 750 kunder i 42 länder med smarta lösningar för leasing, asset management, säker IT-logistik, dataradering och cirkulär distribution, vilket tillsammans skapar en komplett livscykelslösning. Våra medarbetare arbetar inom ekonomi, logistik, mjukvaruutveckling, datasäkerhet, teknik, försäljning och inköp.

Vi är alltid intresserade av att träffa människor som vill bidra till en mer hållbar framtid och det skulle vara fantastiskt om du vill gå med i vårt växande team av utvecklare av den cirkulära ekonomin.

Gå med i ecosystemet, välj vårt ecosystem® , välj Moreco!

Spontanansökan

Vi älskar spontanansökningar, det visar på handlingskraft, vilja och energi. Oavsett om du vill jobba med människor och försäljning eller teknik och lösningar så vill vi att du hör av dig till oss och berättar vem du är och vilka talanger du har.

Hos Moreco hittar du medarbetare med ett starkt engagemang för den cirkulära ekonomin och lösningar som bidrar till ett mer hållbart samhälle. Det spelar ingen roll för oss var i världen du befinner dig, vi tror på decentralisering och vi har redan medarbetare i Stockholm, Aten, Aalborg & Marbella. Det är dina talanger och ditt engagemang som räknas

Skicka din ansökan (med CV och personligt brev) till Andreas Backlund : andreas.backlund@moreco.se