Global räckvidd men ändå närproducerat

Moreco erbjuder närproducerad livscykelhantering som är både bättre för miljön samtidigt som det förbättrar säkerheten genom att ta bort långa transporter av lagringsmedia som ej ännu raderats.

Hur kan Moreco erbjuda närproducerad livscykelhantering?

Vi är medlemmar i ett konsortium av bestående av certifierade företag som specialiserar sig på livscykelhantering såsom returlogistik, dataradering och återbruksproduktion. Genom detta medlemskap kan vi erbjuda våra tjänster i lokalproducerad form i fler än 20 länder.

Vi lägger mycket tid på relationen med våra partners i utlandet och har regelbundna möten och deltar på mässor samt branschträffar flera gånger om året. Vårt globala nätverk av kontakter är ett av många exempel på vår flexibilitet som gör att vi kan leverera mervärde.

Vi kan erbjuda lokalproducerad livscykelhantering i följande länder: Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Polen, Israel, Kroatien, Ungern, Österrike, Italien, Spanien, Frankrike, Belgien, Nederländerna, England, Irland, Thailand, Singapore, Japan, Australien, Nya Zeeland och USA!

Ett exempel på närproducerad livscykelhantering är ett projekt vi gjorde tillsammans med Pricerunner i deras datahall i Dublin, Irland. Projektet innefattade nedmontering, packning på plats, dataradering, inventering, test och återbruk genom vidareförsäljning. Kravlistan innefattande även att detta skulle utföras på en lördag med föranmäld och godkänd personal som är brukligt när vi gör jobb inne i datahallar. Moreco skötte all projektplanering och samordning och vår lokala partner i Dublin utförde arbetet, säkert, smidigt, kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt! Kontakta oss om du vill veta mer om detta projekt och hur vi kan göra samma sak för er.

Ett omvänt exempel är AstraZeneca i Södertälje där vi hjälper en våra partners från England med att producera livscykelhanteringen mer lokalt. Behovet är samma tjänster som levererades på Irland fast i detta fall är det Moreco som är utföraren.

pricerunner logo

PriceRunner är Sveriges största oberoende tjänst för jämförelseshopping med 2,3 miljoner produkter. PriceRunner jämför priser från 6400 butiker i 25 olika länder som alla levererar till Sverige.

Varje månad har PriceRunner över 10 miljoner besök på sina sajter i fyra olika länder. PriceRunner hjälper miljontals konsumenter att hitta de bästa produkterna till de lägsta priserna. På PriceRunner kan besökare jämföra produkter, priser, specifikationer, läsa professionella produkttester och ta del av andra användares recensioner av produkter och butiker för att kunna ta ett välinformerat köpbeslut.