Full stack-utvecklare till Moreco

Om Moreco Group AB


Moreco Group tillhandahåller klimatsmarta och säkra lösningar för både finansiering av ny IT-utrustning och IT-infrastruktur samt komplett livscykelhantering vid avveckling av densamma som dessutom stöder en cirkulär ekonomi.

Genom vår hantering bidrar vi till en bättre miljö och en mer hållbar framtid.

Full stack-utvecklare sökes

Moreco Group AB söker nu en full stack-utvecklare med fokus på PHP och Laravel för att hantera vidareutvecklingen och driften av våra egenutvecklade plattformar samt att leda utvecklingen av framtida produkter.

Detta kommer att vara en självständig roll där du förväntas att ta egna initiativ, fatta snabba beslut och säkerställa att kundernas data hanteras säkert.

Krav

  • Goda kunskaper om PHP-ramverket Laravel
  • Erfarenheter av JS-ramverk så som Vue.js, React.js eller liknande
  • Erfarenheter av att driftasätta medelstora PHP-applikationer i molnet
  • Kunskaper och erfarenheter av REST-API:er
  • Tidigare arbetat med Git eller liknande versionhanteringsystem
  • Grundläggande kunskaper inom datasäkerhet (t.ex. OWASP Secure Coding Practices eller motsvarande)

Meriterande

  • Erfarenheter av front end-ramverket Bootstrap
  • Erfarenheter av AWS tjänster så som S3, SES och liknande
  • Högskoleutbilning inom system- eller webbutveckling

Vi värdesätter tidigare erfarenheter och genomförda projekt mer än en formel utbildning. Se dock till att ha en portfolio och källkod tillgängligt (via t.ex. Github, BitBucket eller liknande) vid en ansökan.

Om dig

Det viktigaste för att vara framgångsrik i rollen som full stack-utvecklare på Moreco är inställning, ingenting är omöjligt, det tar bara olika lång tid att nå målet. 


 Som person bör du vara målinriktad med stark vilja att slutföra och leverera kvalitet. Vidare är du social, relationsbyggande, öppen och serviceinriktad då du ofta kommer i kontakt med många av våra kunder. I rollen har du stort eget ansvar och vi ser därför att du är självgående och initiativtagande eftersom du är den som ofta driver ditt eget arbete framåt. Det är även viktigt att du har viljan att motivera både dig själv på vägen mot de uppsatta målen.

Hur vi ser på distansarbete

Vi tror att samhälle och ekonomi blir mer hållbart om vi som arbetsgivare avsäger oss krav som bidrar till urbaniseringen. Därför ser vi gärna sökande från landets alla län. 

Vi lever i en digital värld och för rätt person tror vi att distansarbete bidrar till högre produktivitet.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du chansen att röra dig utanför boxen, testa nya lösningar och utveckla dina kunskaper. Du kommer ha ett stort ansvar men också i en mycket fri roll. Ersättningen är individuell men oavsett lönenivå så har alla hos oss trygghet i form av tjänstepension, friskvård och sjukförsäkringar.

Sök jobbet!

 Tillbaka