IT-hyra & leasing

Hyr som ni vill. När ni vill.
Vi skräddarsyr lösningen tillsammans.

Asset Management ingår alltid,
oavsett hyreslösning, dessutom kostnadsfritt!

Du får full koll på utrustningen och allt runt omkring, i vår MMC-portal. Är du återförsäljare kan du räkna på nya affärer i offertmodulen, se befintliga avtal, kontraktstider och status på all utrustning i en komplett asset management-portal. Är du slutkund kan din administratör använda portalen för att administrera användare och ha koll på alla resurser i er egen vy – allt i ett användarvänligt och överskådligt gränssnitt.

Tänk att ha möjligheten att
byta ut en tredjedel av er IT utrustning varje år!

Lösningen heter utbyteshyra, vilket är en finansieringsform som ger möjlighet att till en låg kostnad byta ut upp till en tredjedel av sin utrustning varje år. Att binda upp kapital kan vara en flaskhals för snabbt växande företag. En Utbyteshyra med låga månadskostnader frigör medel för andra projekt som kan generera vinst.

Den grundläggande idén bakom Utbyteshyran är att ha friheten att förnya upp till en tredjedel av utrustningen varje år utan att behöva ändra månadskostnaden. Precis som med korttidshyra som beskrivs nedan så är flexibilitet kännetecknande för den här tjänsten.

En Utbyteshyra är alltid fullt försäkrad och mycket enkel att budgetera.

När tillfälliga behov uppstår vill man snabbt få fram en lösning.

Vi erbjuder korttidshyra av it-utrustning och it-infrastruktur för tillfällen då det kan vara bättre än att köpa eller långtidshyra via leasingkontrakt.

Typiska exempel är vid proof of concept, migreringsprojekt eller en tillfällig testmiljö.

Även om fördelen med att korttidshyra är till största del ekonomisk, innebär det samtidigt att man tar ansvar för miljön och inte köper mer än man behöver.

Vi kan erbjuda korttidshyra för alla typer av produkter från alla de stora tillverkarna, i allt från 3 till 18 månader.

Minimera hyreskostnaden samtidigt som ni maximerar konfigurationen.

Genom att hyra begagnad, rekonditionerad utrustning kan man få ner hyreskostnaden rejält, inte bara för att priset är lägre utan också för att värdeminskningen är mindre på begagnade produkter.

Kontaktperson IT-hyra & leasing

Magnus Winterman

+46 (0) 8 588 859 50
+46 (0) 734 74 70 20
magnus.winterman@moreco.se