Undvik risk genom att anlita specialister när det gäller er och era kunders säkerhet

Världens mest certifierade plattform för professionell dataradering, 100% säkert och det mest miljövänliga alternativet.

Vi tar bort all risk från våra kunder och levererar ett GDPR kompatibelt resultat med garanterad och verifierbar dataradering och destruktion.

  • Vi garanterar 100% säkerhet genom radering eller destruktion
  • Vi levererar en komplett verifieringskedja för alla serienummerspårade enheter
  • Drygt 50 000 hårddiskar och backupband blir raderade eller destruerade varje år

Vi utför professionell dataradering på all typ av IT-utrustning såsom bärbara och stationära datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Vi har dessutom unik expertkompetens och egna lösningar för era servrar och lagringslösningar.

Marknadens mest certifierade raderingslösning

Det är lätt att bli teknisk när man skall beskriva hur pass erkänd mjukvaran från Blancco är på världsmarknaden. Enkelt beskrivet så är mjukvaran;

  • Certifierad för Common Criteria (ISO 15408)
  • Common Criteria är en internationellt erkänd oberoende säkerhetscertifiering, accepterad av myndigheter i 26 länder i Europa, Australasien, Asien och Nordamerika

Verifierbart resultat

Blancco ger detaljerad rapporterings- och verifieringsinformation som överensstämmer med branschstandarder och regelverk som GDPR, ISO 15408, ISO 27001, FISMA, HIPAA, SOX, FACT, ACT, GLBA och PCI DSS. Alla aktiviteter loggas i raderingsrapporter, vilket säkrar absolut transparens och heltäckande säkerhet, både före och under verifieringsprocessen. Dessa rapporter inkluderar digitala signaturer för maximal säkerhet och för att undvika manipulering.

Full flexibilitet för alla behov

2018 genomförde Moreco en utvärdering av de 9 mest använda raderingslösningarna på marknaden. Utifrån våra hårda krav på säkerhet och flexibilitet fann vi att Blancco fortsatt erbjuder den bästa och säkraste lösningen. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om utvärderingen.

  • Kan hantera alla scenarion, från enorma lagringslösningar i stora datacenters till små arbetsplatser och lösa hårddiskar
  • Kan hantera all typ av media, SSD, SAS, SATA, NVMe, Fibre channel etc.
  • Flera distributionssätt, via nätverk, mobila stationer eller en USB enhet