Junior Account Manager / Kundansvarig / B2B / Säljare till Moreco

Har du erfarenhet av försäljning och vill utvecklas i en självgående roll? Drivs du av utmaningar och att ständigt bli bättre? Hos Moreco får du möjligheten att påverka din egen karriär och utveckling i en expansiv miljö.

Om företaget

Moreco tillhandahåller enkla och smarta lösningar för både finansiering och komplett livscykelhantering av IT-utrustning och IT-infrastruktur. Med sin gedigna kunskap om andrahandsmarknad och restvärden sänker de kostnaderna för sina kunder. Då företaget är i en expansiv fas så läggs mycket fokus på att skapa en större säljavdelning. Detta är en unik möjlighet för dig att komma in i början när teamet håller på att byggas upp och du får därmed en chans att vara med och påverka.

Moreco är en attraktiv arbetsgivare för dig som brinner för att göra affärer och trivs i en inspirerande miljö med högt i tak. Hos Moreco får du snabbt förtroende att ta ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder, det är lite som att driva ditt eget företag i företaget!

Arbetet kan ske hemifrån såväl som i deras nya fräscha lokaler på Blekholmstorget.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager fokuserar du på att ta in nya kunder och öka försäljningen av företagets finansieringsportfölj och livscykeltjänster. Det innebär att du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering och första kontakt till avslut. Initialt arbetar du upp din egen kundbas för att framöver förvalta din egen kundportfölj och succesivt utvecklas din roll mot en KAM befattning. Arbetet sker huvudsakligen över dator, telefon och kundmöten. Kunderna består av leverantörer av IT-produkter och personerna du möter är andra säljare samt personer i ledande befattning. Vidare ingår löpande administration kopplat till säljprocessen såsom budgetuppföljning, offertförfarande och avtalshantering.

Säljteamet i Stockholm består i nuläget av VD samt en senior säljare som huvudsakligen är ute och träffar befintliga kunder, vilket innebär att du till stor del arbetar självständigt i din roll. Anställningen inleds med en gedigen utbildning och introduktion där du får följa med på kundmöten och lära dig systemen och tjänsterna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Minst 1 års erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande: Kunskap inom mobiltelefoni, larm, finansieringsföretag, b2b
  • Meriterande: Kunskap inom CRM vertyget Upsales
  • Meriterande: Idrottsbakgrund

Det viktigaste för att vara framgångsrik i rollen som säljare på Moreco är din inställning. Om du sliter för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Som person bör du vara målinriktad med stark vilja att vinna och göra affärer. Vidare är du social, relationsbyggande, öppen och serviceinriktad då du pratar med många olika kunder dagligen. I rollen har du stort eget ansvar och vi ser därför att du är självgående och initiativtagande eftersom du är den som driver ditt eget arbete framåt. Det är även viktigt att du har viljan att motivera både dig själv och ditt team på vägen mot de uppsatta målen.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Så här söker du tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Bravura


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet!

 Tillbaka